![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 3 Dołączył: 5.03.2007 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam stronę zrobioną na ramkach. Napisałem timer który odlicza czas do końca sesji. Gdy upłynie czas chciałbym przekierować całą stronę do podstrony logowania. Gdy umieszczam mój kod na stronie pojedynczej ramki, to tylko ta strona jest przekierowywana. Jak odświeżyć cała strone a nie tylko pojedyńcza ramkę ?
temat nie aktualny.. sprawe rozwiazuje top.location.href (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował lutador 13.12.2010, 08:46:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
W których Prusach mieszkasz, że jeszcze robisz strony w ramkach?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 183 Pomógł: 3 Dołączył: 5.03.2007 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poludnio zachodnich (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sklep internetowy zrobiony jest na ramkach. Nie mam siły już tego zmieniac. Ostatni miesiąć walczyłem ze zmiennymi. Autor sklepu wszystkie zmienne traktował jako globalne, później z wyłączonym register global nic nie działało! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No fakt, ten kod jest archaiczny. Spróbuj pokombinować z parent.location.reload();.
Albo w google poszukaj: http://www.google.com/search?q=hot+to+relo...lient=firefox-a |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:53 |