![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witajcie...
Piszę aplikację internetową i narazie testowałam ją tylko na localhoscie. Jest ok. Wrzuciłam na serwr no i działa...ale zdaje mi się, ze coś miele cały czas ten skrypcik. Chodzi o to, że w zakładce pojawia się znaczek ... że coś wczytuje....tak jakby nei mogło dokończyć skryptu.... Niby działa ok, ale widać, że próbuje coś "przemielić"..Jak mogę sprawdzić, co robi w tym czasie serwer...Może mam gdzieś jakieś błedy w programie i nie może zakończyć jakichś poleceń? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Za mało informacji
- co to za skrypt - jaka wersja oprogramowania - czy dedyk, czy coś innego |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
.....że tak powiem.....moje wypociny (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
np. stosuję wątki (try...catch) do obsługi błędów. Wczytuję inne pliki do pliku głównego za pomocą funkcji require_once... |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Dalej mi to nic nie mówi. Napisałem, co jest mi potrzebne w celu chociaż nakierowania.
Cytat np. stosuję wątki (try...catch) do obsługi błędów. Wczytuję inne pliki do pliku głównego za pomocą funkcji require_once... Nie chcesz napisać, co jest konkretnie, nie pisz. Działasz na własną niekorzyść. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 10 Dołączył: 2.02.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
1. Zanim zaczniesz używać poważnych stwierdzeń typu "aplikacja internetowa", poznaj pojęcia które stosujesz. Nie wątki tylko wyjątki.
2. Jak chcesz sprawdzić co się dzieje w środku użyj debugera np. xdebug, albo firephp |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%)
|
Xdebug i Webgrind
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 20:13 |