![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przez przypadek zmieniłem poprzez totalcommander plik z forum phpbb3. Chciałbym przywrócić poprzednie pliki forum, gdyż te na które zamieniłem są świeżo po instalacji. Czy jest na to jakis sposób??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie. Możesz jedynie poprosić admina o przywrócenie backupa. A jaki to plik? Większość się nie zmienia podczas działania skryptu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mail do admina juz wysłałem. No wlasnie to plik o nazwie forum, który zawiera wszelkie pozostałe. Baza pozostała z poprzedniego forum, jej nie zmieniałem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik? Chyba katalog? Spróbuj tylko usunąć install jeśli się dodał i ręcznie ustawić w configu parametry bazy.
|
|
|
![]()
|
|
wielkie wielkie dzięki Mephistofeles.
Zrobiłem jak mówiłeś, usunęłem katalog install oraz wypełniłem plik config odpowiednimi danymi. I działa:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:17 |