![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam i mam pytanie. Czy i w jaki sposob mozna sprawdzic nawet metody klasy w ktorej zostala wywolana inna funkcja?
Głównym zalozeniem takiej akcji jest dynamiczne sprawdzenie poprawosci wywolania moja_funkcja(), ktorej to wywolanie moze miec miejsce tylko i wylacznie w zdefiniowej przeze mnie metodzie lub innej funkcji -------------------- TESTWIEDZY.PL - Przetestuj swoją wiedzę...
Nie ma rzeczy niemożliwych. Niemożliwe wymaga jedynie więcej czasu... Pracujemy na Ciebie! - MINDFLOW.PL |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to na 99% masz źle coś zaprojektowane. I tak, można to zrobić, bo w PHP można każdą głupotę zrobić - debug_backtrace
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki! brak wiedzy o debug_backtrace() - smiga!
PS. czy wywolanie tej funckji jest "kosztowne" ? -------------------- TESTWIEDZY.PL - Przetestuj swoją wiedzę...
Nie ma rzeczy niemożliwych. Niemożliwe wymaga jedynie więcej czasu... Pracujemy na Ciebie! - MINDFLOW.PL |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż... moja ulubiona odpowiedź: "to zależy".
Mimo wszystko - napisz dlaczego tak zaprojektowałeś coś, bo musiałeś to zrobić źle jeżeli potrzebujesz takich rzeczy. Nie powinno się takich tricków robić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 15:43 |