![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, otóż mam dwa pliki - index.php (na nim się można zalogować) oraz index1.php (dostępny tylko po zalogowaniu) i sprawa jest taka, że chcę, żeby niezlogowani, którzy wpiszą index1.php zostali automatycznie przekierowani na index.php
Stosowny kodzik napisałem, ale nie działa ;-/
-------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamień na:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, po prostu strona wczytuje się do fragmentu z kodem. Jeżeli połączę to z session_start() to będzie to musiało być na samym początku skryptu, a mi zależy, żeby było w środku. Ale w sumie podpowiedziałeś mi jedno rozwiązanie, przecież mogę to trochę zmodyfikować i też będzie dobrze ;-) Dzięki wielkie za pomoc, a może nie tyle pomoc, co naprowadzenie na inny tok myślenia ;-) działa ;-)
-------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 01:31 |