![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Skąd: Głogów / Lubin / Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam mam taki problem napisałem skrypt Logowania i rejestracji i teraz
bym chciał jak zaloguję się to żeby znikło "rejestracja" i "logowanie" a pojawiło się "wyloguj" i "edytuj Profil". I aby wejść w edycję to żeby przekierowało na stronę logowania a jak chce się rejestrować jeśli jest się zalogowanym to aby pisało że konto jest założone. Cały skrypt rejestracji i logowania korzysta z SQL i z tabelki "users" Kolega pisał mi coś o cache lub coś o SQL. proszę o pomoc |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2010 Skąd: Głogów / Lubin / Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
można rozbudować tą informację?
wyskakuje mi <b>Parse error</b>: syntax error, unexpected $end in <b>/home3/sonyeric/public_html/by-damianos.eu/system/menu/logow.php</b> on line <b>6</b a zrobiłem to tak:
kod który sprawdza czy jestem zalogowany:
Jeśli źle robię to możecie powiedzieć co i jak powinno wyglądać(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) może jakoś źle składnie zrobiłem Ten post edytował by_Damianos 17.11.2010, 15:37:43 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%)
|
Można. Musisz sprawdzić na stronie czy użytkownik jest zalogowany. Jeśli tak, to wyświetlasz to, co dla zalogowanego, jeśli nie to dla niezalogowanych.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
a zrobiłem to tak: Linijka 8 w pierwszym cytacie - brak na końcu } Może tylko tu nie wstawiłeś ale jednak nie ma (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%)
|
google -> php session
ps. błąd wywołany jest brakiem klamry zamykającej ' } ' po <?php if(isset($_SESSION['login'])) { echo '$linkedytujprofil'; } else { echo '$linkregister'; }?> UP: szybszy ;p Ten post edytował CuteOne 17.11.2010, 17:27:12 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 08:24 |