![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
I mam takie pytanie próbuje zrobić aby dany przedmiot był na danej pozycji np: x: 10 y:63 tylko nie wiem jak to zrobic bo mam na razie tak ze mam przedmiot na pozycji y: 4 x: 15 i jak chodze postacia to on sie nie przesuwa tylko jest caly czas w tym miejscu a mapa sie przesuwa na bok, moglby mi ktoś pomóc
Demo: http://bakugany.pl/ po zalogowaniu zakładka mapa
Ten post edytował zaba141 3.11.2010, 12:09:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A ja bym prosił o dostępy testowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O przepraszam zapomniałem podać login i hasło oto dane do dostępu:
Login: test Hasło: test |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 182 Pomógł: 115 Dołączył: 4.03.2009 Skąd: Myszków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively in Unknown on line 0
To też popraw (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Ogólnie rzecz biorąc będzie zmieniony serwer bo ten jest słaby a strona będzie przenoszona na serwer dedykowany jak by mógł ktoś pomóc przy tej mapce to bym się nie obraził (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie serwer za słaby tylko algorytm do kitu!
Wywołujesz baaaardzooo dużo zapytań ajaxem - za dużo. |
|
|
![]()
|
|
Nie serwer za słaby tylko algorytm do kitu! Wywołujesz baaaardzooo dużo zapytań ajaxem - za dużo. Nie powiedział bym sa 2 wywołania ajaxem + do samej mapy jest javascript i nie powiedział bym ze jest tego "baaaardzooo dużo" a po 2 skrypty ajax po zalogowaniu sa wylaczane bo do dalszej pracy nie sa potrzebne jak wspominałem tylko mapa korzysta po zalogowaniu z javyscript |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie przyglądałem się dokładnie jednakże po 1 mapa się za zacina, po 2 wywołuje od groma plików (które dodatkowo nie istnieja ;])
|
|
|
![]()
|
|
To wiem ze mapka wywołuje kilka plików graficznych które nie istnieją dla tego prosiłem o pomoc a nie o wytykanie błędów jakie są bo są błędy i na razie będą bo gra nie jest nawet w wersji beta
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Array
( [aj] => 1 [Login] => lukaskolista [Haslo] => [E-mail] => lukaskolista1@interia.pl [Token] => ddhc ) proponuje usunac takie bledy, to wywalilo podczas rejestracji |
|
|
![]()
|
|
Naprawione a pomoze ktoś z mapką ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:05 |