![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chce stworzyć serwis i aby nie robić wszystkiego od zera (logowanie userów, bezpieczeństwo itd) to chciałbym wykorzystać jakiegoś CMS'a. Kiedyś sprawdzałem LDU ale jakoś nie przypadł mi do gustu. Chcę zrobić serwis o komórkach gdzie będzie możliwość dodawania w łatwy sposób własnych skryptów. Nigdy nie robiłem typowo serwisu na CMSie (jak pisałem sprawdzałem tylko LDU). Możecie mi poradzić jaki CMS wybrać i dlaczego ? dysponuję bazą danych MySQL i PHP na serwerze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 10 Dołączył: 16.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomyśl o Drupalu, możesz w nim tworzyć własne rodzaje treści, definiować pola, możliwe wartości jakie mogą przyjmować i wiele więcej. W razie potrzeby, gdyby to co już zostało napisane nie wystarczyło, możesz dopisać własny moduł.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Joomla też jest warta rozważenia. Jest mnóstwo różnego rodzaju dodatkowych modułów i komponentów. Można też rzecz jasna dodawać własne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 2 Dołączył: 23.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiele osób mówi, że ThePortal 2 to lipa, jednak tak na prawdę idealnie nadaje się pod takie serwisy.
sam na nim pracuje i bardzo szybko buduje storny dla klientow także polecam Ci ThePortal 2 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 17:53 |