![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
moje pytanie brzmi czy jest jakiś sposób na kontrolowanie użycia procesora przez Apache'a? Szperałem trochę po necie ale nic godnego uwagi nie udało mi się odszukać. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zależy, co masz na myśli pisząc "zużycie CPU".
Może to po prostu niezoptymalizowane skrypty? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zadam pytanie troszkę inaczej- czy jest jakiś program/ plugin/ nieznana mi konfiguracja, która umożliwi mi kontrolę zużycia CPU przez Apache podczas wykonywania skryptu?
Co do samych skryptów wszystko jest ok- przetwarzają duże ilości danych więc i użycie procesora jest duże. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:13 |