![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktoś oprócz mnie zdaje właśnie dziś i jutro testy?
No, już, chwalić się, jak wam poszło w części humanistycznej! (odpowiedzi można zobaczyć na http://gazeta.pl/) powodzenia jutro na matematyczno-przyrodniczych ![]() btw., zauważył ktoś, że kolejność odpowiedzi (A, B, C, D) w pytaniach zamkniętych jest inna na gazeta.pl niż była na teście dziś rano? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
ja tez pisalem i sie spuznilem i mi ktos posta usunol
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja tez pisalem i sie spuznilem i mi ktos posta usunol ohh... ale niegrzeczny "ktoś"... hihi
mi wyszło że miałem 20/20 w zamkniętych, natomiast już ciutkę gorzej w otwartych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja sprwdzając test przy zalozeniu straty kilku punktow przy rozprawce i zaproszeniu oraz zlych odpowiediz w pytaniach za 1 pkt, obliczylem iż mój wynik to 40 pkt moze z 1 lub daw pkt wyzej lub mniej
![]() ![]() -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja licze na ok. 30-32 z otwartych, co do rozprawki sie nie wypowiadam
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tez pisalem... eh... zobaczymy, z probnych mialem z pl 40 i 47 z mat... miejmy nadzieje, ze tym razem uda sie wyciagnac w sumie kolo 80.... jednak te byly trudniejsze niz probne moim zdaniem.. :?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzis matma licze conajmniej na 40 ale nawt powinno być więcej. Chyba skopałem to pytanie "Przyczyna kwitniecia jezior", kto wie jaka powinna byc prawidlowa odpowiedz??
![]() -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
Warsztat: Windows XP PE | Dreamweaver | Apache 1.3.29 | PHP 4.3.4 | Araneae | MYSQL 4 | Visual Studio | Dev-C++ [b]Programowanie: llllll 40% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
oczywiscie ze nawozenie pol
![]() ale z tym pradem przedostatnie to bylo ... ehhh ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Cytat oczywiscie ze nawozenie pol
![]() ale z tym pradem przedostatnie to bylo ... ehhh ![]() Prad byl najprostrzy :| |
|
|
![]()
|
|
jak go przeczytalem to odechcialo mi sie wszystkeigo jakie szczescie ze zostawilem go na koniec
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popełniłem tyle samo błedów co invx...nie liczac rozprawki
moim zdaniem dzisiaj test byl latwiejszy niz wczoraj - byl bardziej jednoznaczny(np. w tabelce z korzeniami starozytnosci zrozumialem,ze chodzi o perfumy same w sobie a nie o ksztalt flakonika...i jeden punkt poszedl sie pasc) zycze wysokich wynikow ![]() -------------------- Warsztat: PLD | GphpEdit | PHP4
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 636 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zycze wysokich wynikow
![]() brzmi jak losowanie lotto 8) |
|
|
![]()
|
|
moim zdaniem tez dzisiaj test byl o niebo latwiejszy niz wczoraj. ale yly pytania takie nijednoznaczne niekture... jak ten weglowodur albo energia egzotermalna i endotermiczna, moze nie bede najlepszy ale tez nie bede najgorszy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
mareszcie podali odpowiedzi :arrow: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2060271.html
i tak sobie piliczylem i wstepnie eehhh jakies 35 pkt... myslalem ze bedzie lepiej ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ojoj... nawet twierdzenie pitagorasa mi się pomyliło...
![]() ![]() ale pozatym nie było chyba najgorzej... 50 punktów będe chyba miał (bo tyle mi trzeba, aby zostać w tej szkole gdzie jestem). |
|
|
![]()
|
|
eh... z tego co ogladalem bede miec jakies 40 (z matematycznego) mam nadzieje.... 8O
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie zadowoli 80-90 punktów w sumie, w mat. znalazlem 3 czy 4 bledy...
czy ktos wie kiedy beda wyniki? -------------------- Warsztat: PLD | GphpEdit | PHP4
|
|
|
![]()
|
|
Nam wychowawczyni mówiłą, że wyniki będą koniec maja poczatek czerwca, a już te oficjalne z wykazem na papierku podobnym do świadectwa
![]() -------------------- "Unix is like a vigvam - no windows, no gates, Apache inside"
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ech ja się ostro dziś zniechęciłem do jednego przedmiotu biologi ...
![]() zwaliłem to z żabą a jak zrobliście geografie to z rozciągłością czy wynik z ułamkiem będzie zaliczony ![]() -------------------- gg:5216061
Warsztat: Win XP HE | Apache - 2.0.49 | PHP - 5 RC | MySQL - 4.0.18 | Narzędzia: WinSyntax Artykyłu v0.2beta[b]lllllllllllllllllllllllll 100% |
|
|
![]()
|
|
Powinni ci zaliczyc, odpowiedz to bodajze 64x o ilem nie pamiec nie myli, a jesli nie zaokrogliles to ci zaliczą.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:29 |