![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona www.niesnaski.pl
Strona jakich wiele, lecz ta skupia się na charakterystycznych filmikach - mohery, żule, awantury - w skrócie wszelkie niesnaski. Co dodać, co zmienić? Jak uatrakcyjnić stronę dla ludzi? Z chęcią wysłucham rad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powód edycji: [thek]: i link znikł ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 34 Dołączył: 7.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem po wejściu na stronę, to ją zamknąłem, i to nie ze złośliwości - po prostu nie mogłem znieść tego logu i wyglądu.
- Zacząłbym od zmiany loga - powala na ziemię kopniakiem w krocze i kiedy już leżysz kopie po nerkach. - Istnieją takie fajne narzędzia, które pomagają Ci dobrać kolory na stronie, choćby http://colorschemedesigner.com/. Ale pewnie znajdziesz dużo więcej. - Linki w menu... zapomnij o takiej formie i wyświetlenia - boli. Sam tekst wystarczy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co ja wiem to autor już tu nie zajrzy, bo klepie tego linka na każdym możliwym forum, także ten post to raczej dla ranku w google, a nie dla poprawienia tego koszmaru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
W takim razie zaraz linku nie będzie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 22:38 |