![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
bardzo pilnie potrzebuję pomocy! Mam taki kod, który pobiera nazwę katalogu z serwera z folderu "domyślnego" (załóżmy wszystkie nazwy katalogów pobierane są z folderu 'katalogi' - w tym folderze istnieje 'Katalog 1')
Jak zrobić, aby na tej samej stronie można było wyświetlić, także nazwę podkatalogu (czyli Katalog 1/podkatalog)? Z góry bardzo dziękuję za pomoc! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za odpowiedź, trochę poczytałam na tej stronie i tak, o to mi chodziło, jednakże zależy mi na tym, aby zwracało mi nazwy podkatalogów w linkach - da się tak zrobić?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
A jak się wstawia linki? Tak: <a href="adres">nazwa</a> , więc musisz podmienić "adres" i "nazwa" na zmienne. Dla przykładu drugiego z manuala:
Oczywiście zakładając, że $file będzie Twoim adresem. Może to być również: Ten post edytował Daiquiri 22.09.2010, 13:57:08 |
|
|
![]()
|
|
Hm, tak, o to chodzi, jednakże nie rozumiem czemu wszystko pokazuję mi się czterokrotnie?
|
|
|
![]()
|
|
A co Ci się pokazuje czterokrotnie? Wrzuć info o swojej strukturze katalogów i kod z którego korzystasz
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:42 |