![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym pięknie prosić o ocenę mojej stronki - www.arsenalPoland.com & www.Gunners.com.pl
Stronka jest o klubie piłkarskim Arsenal Londyn, mamy około 4 tysiące uniq dzienny. Strona bardzo dobrze sie rozwija i mam nadzieje, że Wam sie podoba. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
podatna na bardzo banalny atak XSS
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
google: atak XSS
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
XSS czyli Cross Site Scripting to sposób na wstawienie swojego kodu na podatną stronę.
Wpisz sobie u siebie w wyszukiwarke np Cytat "><h1>Test XSS</h1> i zobacz co sie stanie obok inputa.. a o reszcie sobie przeczytaj
Ten post edytował krispak 19.09.2010, 19:12:42 -------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
aha, a jakieś inne opinie
![]() |
|
|
![]()
|
|
To nie była opinia a stwierdzenie faktu
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nospor: co Ty masz ostatnio z tym XSS gdzie nie wejdę to wszędzie wszystkim XSSy wytykasz. Jakaś mania prześladowcza?
![]() @Morques: ja wiem że czerwony to barwy klubowe ale może da się coś zrobić żeby nie był aż tak oczoje...kłujący? Stonuj to jakoś albo daj jakiś dodatkowy akcent w tło bo od patrzeia na ten odcień oczy po paru sekundach zaczynają mi odmawiać posłuszeństwa i same uciekają poza okno przeglądarki -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat @nospor: co Ty masz ostatnio z tym XSS gdzie nie wejdę to wszędzie wszystkim XSSy wytykasz. Jakaś mania prześladowcza? hehe, lepiej zebym wytknął to ja niż jakiś "hakier" ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
O dzizus, czy ja tam widzę PHPSID w linkach? Ja pier****.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie w php.ini ustwaione jest session_use_trans_sid na On
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pierwszy rzut oka brak labeli i legend w fieldsetach.
Daj jakiś login/hasło do testów Ten post edytował SHiP 20.09.2010, 09:49:14 -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podoba mi sie loader tresci na głównej stronie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:41 |