![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mam pewien problem. Zrobiłem formularz na stronie w, którym trzeba podać datę godzinę. Oczywiście teraz to wygląda tak, że jest pole input i napis jak trzeba napisać tę datę. Jak zrobić oddzielnie listę rozwijaną dla dzień, miesiąc, rok aby po zaznaczeniu data została zapisana do jednej rubryce tabeli ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 14 Dołączył: 14.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował AlexDeLarge 16.09.2010, 19:56:28 -------------------- Java and PHP developer 2007-2014 :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie lepiej zaimplementowac np cos takiego..
-------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
PHP, Laravel, Docker, Docker Compose, Laradock, Redis, JS, React, Vue, CSS, SCSS, Gulp, GIT ... itd.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale po co tyle kombinacji?
Tak samo robisz z godzinami i minutami. Zczytanie z post i wpisanie do bazy wyglada tak:
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sadistic_son ,a gdzie walidacja?
Czyli luty zawsze może mieć 31 dni bez względu czy rok jest przestępny czy nie? Wszystkie pozostałe miesiące też po 31? Klient może wpisywać do bazy złe dane? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:07 |