![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie moge sobie poradzic z mod rewrite.
Co prawda w internecie jest sporo tutoriali ale nie znalazlem zadnego ktory by mi pomogl. Przykladowo ten : Cytat RewriteCond %{REQUEST_URI} ^/(niusy)|(artykuly)|(ksiegaGosci)|(repozytorium)|(nius)|(artyku l) RewriteRule ^((nius)|(artykul)|(repozytorium))/([0-9]+) /index.php?dzial=$1&id=$5 [L,NC] RewriteRule ^((niusy)|(artykuly)|(ksiegaGosci)|(repozytorium)) /index.php?dzial=$1 [L,NC] zamieni Cytat /index.php?dzial=niusy na /niusy Ale tutaj nie odbywa sie to automatycznie. O co mi chodzi? Mam adresy na stronie : /podkat.php?pokaz=ubezpieczenia&page=2 chcialbym zeby bylo /ubezpieczenia,2/ ale chce zebo to sie automatycznie zmienialo, bo niewyobrazam sobie w httaccess wspisywac kazdego adresu bo mam ich sporo. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
inaczej sie nie da ,samo dodanie do htaccess nie powoduje przyjaznych URL , musisz zmienić równiez obecne które masz w skrypcie
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:50 |