![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Daję wam do oceny nową wersję mojego Portfolio. Chciałem aby była prosta i miła dla oka. Liczę na szczere oceny.
http://awerd95.nino.pl/ |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
2+3=
1. nawet nie generuje liczb 2. to i tak marne zabezpieczenie... polecam captcha grafika ogólnie słabo - polecam trochę inspiracji templatemonster.com |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
zielony nie pasuje do reszty strony , przyciemnij lub zmień.
Budowa strony sama w sobie jakoś mi nie przypadła do gustu. Te obrazki przy linkach portfolio - wywal zalatuje pracą zaliczeniową z gimnazjum/liceum , daj miniaturki stron 'Treść ...' w formularzu nie znika , trzeba kasować ręcznie . |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Ten bloczek z Twoimi projektami, to cały czas mam wrażenie że jest to wyskakujące okienko, które można wyłączyć krzyżykiem (x). Cały czas próbuję więc bezwiednie je wyłączyć, ino tego krzyżyka brakuje.... Strasznie irytujące (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 331 Pomógł: 30 Dołączył: 11.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
@up: zgadzam się z Tobą
zabezpieczenie statyczne: wysłałem swoim robocikiem parę wiadomości spam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 812 Pomógł: 117 Dołączył: 2.12.2008 Ostrzeżenie: (10%)
|
Daję wam do oceny nową wersję mojego Portfolio. Chciałem aby była prosta i miła dla oka. Liczę na szczere oceny. http://awerd95.nino.pl/ Mnie się wygląd nawet podoba i nawet walidację prawidłowo przechodzi. Ale coś takiego (cytat poniżej) nie jest mile widziane przez wyszukiwarki. Cytat
A poza tym warto byłoby takie portfolio postawić pod własnym adresem np. imięnazwisko.pl. 2+3= 1. nawet nie generuje liczb 2. to i tak marne zabezpieczenie... polecam captcha grafika ogólnie słabo - polecam trochę inspiracji templatemonster.com I co z tego? Dopóki nie przychodzi wredny spam nie ma potrzeby robić bardziej wyrafinowanych zabezpieczeń. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Nigdy jeszcze tak nie powiedziałem, ani nie napisałem ale strona główna jest za bardzo rozbudowana. Te dwa blogi w ogóle tam nie pasują. Na twoim miejscu zrobiłbym jakieś podstrony...tak jak napisał pan wyżej, ja również bez skutków szukałem krzyżyka do wyłączenia tych bloków.
Poza tym strona jest zbudowana z samych kolorów HEX, dodaj jakieś ciekawe grafiki, ktoś tam polecił templatemonster, ja natomiast polecam 4templates.com. Na twoim miejscu zmieniłbym też domenę na imienazwisko.pl |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat 'Treść ...' w formularzu nie znika , trzeba kasować ręcznie . Już znika Cytat Ale coś takiego (cytat poniżej) nie jest mile widziane przez wyszukiwarki. Usunięte Cytat A poza tym warto byłoby takie portfolio postawić pod własnym adresem np. imięnazwisko.pl. Postaram sie Cytat Poza tym strona jest zbudowana z samych kolorów HEX, dodaj jakieś ciekawe grafiki, ktoś tam polecił templatemonster, ja natomiast polecam 4templates.com. Rozpatrzę się |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 889 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja proponuje zapoznać sie z tzw. beautiful form czyli ładnie wyglądające formularze... przyklady w wyszukiwarkach.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 17 Dołączył: 4.08.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Tak jak wspomniał Spawnm, to okienko z Twoimi projektami strasznie jest denerwujące. Poza tym portfolio wydaje się strasznie puste, a co najgorsze - nie zawiera żadnych grafik. Generalnie to jest bardzo kiepsko, choć sam pomysł mógłby być ciekawy. 3-/10.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 10.06.2026 - 11:15 |