![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
otóz mam taki mały problem, mam radiówkę i se dziele neta z rutera przez wifi, i gdy sobie przeglądam strony w firefoxie to tak jakby mi net sie zawieszał dopiero jak zatrzymam otwieranie strony i dam odswierz to moze sie otworzy a moze i nie, ten problem niewystepuje przy korzystaniu z IE, pomózcie bo wole firefoxa od IE a juz niemoge wytrzymac z tym problemem... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Możliwe, że masz wysoko ustawioną liczbę jednoczesnych połączeń z serwerem. IE miał limity i nadal ma, ale Fx i inne przeglądarki nawiązują nawet kilkanaście jednocześnie. Stąd równoległe odwołanie większej ilości przy słabszym łączu potrafi zmulić całość, czy wręcz przyciąć na jakiś czas. about:config i jazda
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wybierz Opere, Safari lub Firefoxa. Ja preferuje Opere
![]() ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 3 Dołączył: 16.01.2009 Skąd: lubelskie Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nowy firefox beta 4 chodzi pięknie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pfuu, nie Mozilla tylko Chrome, tak powinno wyglądać:
Cytat To wybierz Opere, Safari lub Chrome. Ja preferuje Opere ![]() ![]() Ale ważne, że działa ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:00 |