![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
![]() Wiadomo o co chodzi, jestem laikiem jeżeli chodzi o PHP, ale muszę zrobić ankietę w tym języku!!! Nie przychodzę z pustymi rękami, mam już skrypt, który działa:
pod HTML-em ale mam problem ![]()
dla specjalisty to żaden problem, błagam...litości!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba chodzi o ten układ...
przy czym testowałem jego rozbudowaną wersję:
i dalej nic.... ![]() tydzień minął ![]()
Powód edycji: [erix]: przeniosłem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od małpuj linijkę i sprawdź czy nie ma błędów.
Spróbuj taki zapis:
Ten post edytował thomson89 13.08.2010, 19:35:03 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmodyfikowałem ale chyba źle jest coś w funkcji mail...
bo wyskakuje błąd: Warning: mail() expects at most 5 parameters, 7 given in /home/wyborowa/domains/wyborowy.hekko.pl/public_html/skrypt.php on line 7 NIE wysłano maila! ![]() html mam taki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać. -------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]()
Widzę, że zmodyfikowałeś dwie rzeczy, przede wszystkim napisałeś $pytania "_", a potem w funkcji mail również napisałeś $pytania, i to wystarczyło, żeby wszystkie pytania dostały się na mail. Popróbuję z innymi pytaniami i jak coś popsuję...w każdym bądź razie dzięki. Pozdrawiam ![]()
Widzę, że zmodyfikowałeś dwie rzeczy, przede wszystkim napisałeś $pytania "_", a potem w funkcji mail również napisałeś $pytania, i to wystarczyło, żeby wszystkie pytania dostały się na mail. Popróbuję z innymi pytaniami i jak coś popsuję...w każdym bądź razie dzięki, mam fajną ankietę i chciałem ją rzucić na stronę, ma 20 pytań, mam nadzieję, że będzie działać ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:02 |