![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolejna nie przespana noc nad kodowaniem, no i tutaj się zatrzymałem. Co jest źle? Wyskakuje błąd Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource (Wiem co to znaczy po polsku). A to mój formularz który pobudza tego if'a do pracy. Dopomóżcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozwiązanie: http://nospor.pl/php-faq.html#faq-6
-------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz że nic mi to nie mówi na zmęczony umysł?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 49 Dołączył: 29.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń wywołanie mysql_escape_string - jest zupełnie bez sensu w tym miejscu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak jak powiedzieli wyżej, usuń mysql_escape_string lub, jeżeli go naprawdę potrzebujesz spróbuj tak:
Powinieneś najpierw wykonać escape_string, które jako parametr przyjmuje ciąg znaków, a nie uchwyt do zapytania. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 49 Dołączył: 29.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak powiedzieli wyżej, usuń mysql_escape_string lub, jeżeli go naprawdę potrzebujesz spróbuj tak: Jak już, to tutaj: Twoja propozycja uszkodzi całe zapytanie. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc wszystkim, wczoraj wałśnie inaczej pomyślałem (dokłądnie to dzisiaj o 1 w nocy ;f) i udało się
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:16 |