![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
posiadam forum w serwisie fora.pl, jednak aktualnie chciałbym moje forum przenieść na własny serwer. Czy jest możliwe, żeby przenieść bazę użytkowników i wszystkie wątki z odpowiedziami do nowej lokalizacji ? Czy w tym celu trzeba się kontaktować z admina fora.pl ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Czy nie uważasz, że jakbyś się ich zapytał najpierw, to było by to sensowniejsze? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Czy jest możliwe, żeby przenieść bazę użytkowników i wszystkie wątki z odpowiedziami do nowej lokalizacji ? Marne na to szanse; kiedyś próbowałem się dowiadywać i lipa. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytałem, dostałem odpowiedź że nie udostępniają bazy. Lipa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że taka usługa może być płatna, jednak cennika nigdzie nie znajdziesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Nie pamiętam dobrze bo na fora.pl nie miałem nigdy skryptów. Czy masz dostęp do ewentualnego wrzucenia plików na serwer? Jeśli tak to napisz własny skrypt exportujący, umieść na serwerze, odpal i tyle. Jeśli nie, to pozostaje jedynie napisanie sobie "pająka", który przejdzie przez wszystkie tematy i utworzy bazę z tego co przeparsuje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
^^^ fora.pl nie jest hostingiem, tylko miejscem, gdzie możesz sobie założyć forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 2 Dołączył: 26.08.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Czy mogę otrzymać bazę danych/kopię swojego forum?
W tej chwili dostęp do opublikowanych wypowiedzi możliwy jest tą samą drogą, która zostały przesłane - przez stronę WWW. Nie planujemy udostępniania baz danych, w szczególności ze względu na treści prywatnych wiadomości, które zostałyby ujawnione. Kopie zapasowe forów są wykonywane regularnie, więc nawet w przypadku poważnej awarii serwerów nie ma powodów do obaw o utratę danych. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:02 |