![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Bardzo proszę o ocenę, co byście zmienili, a co wam się podoba. Link: http://czyzdesign.pl/ Ten post edytował Czyluk 26.07.2010, 12:37:19 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza |
Za małe wszystko. Menu dla mnie trudne do odczytania (przydałby się też efekt :hover). Tło oraz logo natomiast całkiem fajne. No ale - nic więcej tu nie ma.
PS: w CV trochę razi: Cytat Znajomość class PHP/JS (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2010 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%)
|
CV to takie wiesz symboliczne, muszę je dobrze zbudować i przemyśleć, narazie mam taki tylko zarys i tak nikt nie ogląda (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
+ logo (jak wspomniał phpion)
+ tło + menu (fajnie rozwiązane, ale czcionki chyba faktycznie ciutkę za małe) - brak portfolio (to mus!) - otwieranie nowych okienek! - menu powinno być na liście - po co używasz onclick? - chmurki - jakoś moim zdaniem nie komponują się z całością - brak formularza kontaktowego - ja bym jednak cv umieścił na Twojej stornie Ogólnie wygląda ładnie, ale niedoróbki techniczne obniżają ocenę: 7+/10 Pozdrawiam @up:L My oglądaliśmy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował pedro84 26.07.2010, 12:51:37 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Hej
Ogólnie to strona mi się podoba, jednak aby nie było zbyt pięknie to:
|
|
|
|
|
|
|
|
Poprawię wszystko, lecz teraz mam zlecenia i nie za bardzo mam czas, a musiałem sobie coś wyskrobać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chciałem coś prostego, bez php bo jest to po prostu zbędne, bardziej tą stronę traktuję jako wizytówkę, niż portfolio ;] Jak znajdę czas to niedoróbki poprawię (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 19:53 |