![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 1 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeżeli tak się nie da, to jak zrobić żeby skrypt wyświetlił daną stronę bez wchodzenia na nią z poziomu przeglądarki?
-------------------- Zapraszam na wspólną grę w Minecraft - MyneCraft.pl!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zadaj sobie w takim razie pytanie czy da się coś wyciągnąć z zamkniętego pudełka? Jemu chodzilo chyba o to:
Pisze CHYBA, bo faktycznie pytanie jest dziwnie skonstruowane, za 5 razem udalo mi sie wyciagnac jakies przeslanie - czy dobre? nie wiem ![]() -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak autorowi chodziło o to aby wyciagnać dane z danej strony, ale bez uwzgledniania tresci miedzy znacznikami <head>. Ale mi to wyglada na podpinanie sie pod czuja strone, bo jak sie dowie ja zrobic aby pozbyc sie head, to zrobi tak aby wkleic swoje head. To Tylko moje domyslenia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 23:21 |