![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam problem ze swoim formularzem ze strony. Jak wypełnie wszystkie rubryki i captach niby wszystko jest ok a jednak mail nie dociera. Drugim progblemem jest w momencie jak nie mam wypełnionych obowiązkowych pól i naciskam submit wiedy pokazują mi się brakujące pola, ale wypełnione znikają i trzeba wszystko wpisywć ponownie.. Bardzo proszę o pomoc. Oto kody poszczególnych plików: process.php
form.php
Powód edycji: [thek]: Nie ten dział (proste pytania do Przedszkola) a bbcode typu [php] czy [html] nie wstawiamy dodatkowo w [code].
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Usuń @ sprzed funkcji mail i wyrzuć die i napisz jakie ci wyrzuca błędy.
Na przyszłość, to wogóle usuń @ ze swoich kodów, bo błędy się obsługuje, a nie ukrywa. Co do drugiego problemu, to żeby wyświetlało dane, jeżeli został wysłany post, to możesz zrobić tak:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
witam,
Poprawiłem to co mi napisałeś (wywaliłem małpkę i usunąłęm die) i w dalszym ciągu nie działa. Gdy robię submit nie pokazuje mi się żaden błąd tylko pozostaje pusta strona process.php Jeżeli chodzi o drugi problem, to nie wiem czy dokładnie opisałem o co mi chodziło: chodziło mi że w momencie jak mam wypełnione część wymaganych pół i wcisnę submit wtedy pokazuje mi które pole musze jeszcze wypełnic bo jest wymagane, a w polach gdzie było wypełnione pojawia mi się że jest ok lecz pola formularza są puste... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
google -> walidacja formularza(y)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 21:50 |