![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2003 Skąd: Sląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zabardzo potrafie czytac po angielsku i dlatego nie potrafie spolszczyć tego forum (phpbb) ani też umieścić go na serwerze. Czy czeba tez znac jakieś polecenia do mysql żeby wprowadzić forum na serwer? prosze o pomoc, moze jakis tutorial o tym forum? Z góry dziękuję? A może jest podobne forum ale polskie? Koniecznie darmowe i z dobrą dokumentacja?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie zabardzo potrafie czytac po angielsku i dlatego nie potrafie spolszczyć tego forum (phpbb) ani też umieścić go na serwerze. Czy czeba tez znac jakieś polecenia do mysql żeby wprowadzić forum na serwer? prosze o pomoc, moze jakis tutorial o tym forum? Z góry dziękuję? A może jest podobne forum ale polskie? Koniecznie darmowe i z dobrą dokumentacja? nie znam polskich forow wiec odpoweim tylko na pierwsza czesc - jesli nie znasz anigielskiego by zainstalowac gotwa aplikacje phpbb nie instaluj go. w trakcie, po i duzo duzo pozniej pojawia sie raczej komunikaty w jezyku angielskim - ich bledne zrozumienie moze narazic na szwank nie tylko ciebie ale i serwer.
przykro mi jesli zabrzmialo za brutalnie - widac czas zabrac sie za jezyki obce ;) na poczatek na prawde nie wiele potrzeba - mysle ze spokojnie juz wkrotce moglbys je calkowicie sam postawic. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2002 Skąd: z kabla:)/ czewa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
przecierz na stronie probucenta (phpbb.com) jest plik spolszczajacy.
Co prawda jest tam napisane polsku no ale to chyba ma sie do polski (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam pytanie jak uzyskać polski miesiąc lub numeryczny w dacie w phpbb ?
Próbowałem zmienić ustawienia w ustawieniach głównych w panelu admina ale nc to nie zmieniło ? Czy istnieje możliwość by forum phpbb nie posiadało kategorii i podziału na fora, ale np. na stronie głównej od razu pojawiały się posty. Chodzi mi o zastosowanie tylko jednego tematycznie forum + zachowanie tabelki kto jest na forum ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:49 |