![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam Problem Zrobilem Formularz Kontaktowy,wszytko dziala lecz nie wiem jaki ma byc send.php do tego. bo jak daje na emial to przychodza emial na 1 emil a ja mam zrobione na 3 tutaj mozna zobaczyc ta ramke. http://cs-zoone.pl/kontakt.php prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
W czym?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak to wszytko wpisac w send.php co tam musze wpisac aby jak wybiore np sponsoring pisze na emial sponsoring@blabla bal a jak chce wyslac na pomoc to wysylam na pomoc@blablabla..
bo teraz mam co znalazlem w google send.php a ja chce aby ktos mi go zrobil do tego co podalem formularza |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
źle, jeszcze raz. np. taki kod :
Kod jest prymitywny, ma Cię naprowadzić. Ten post edytował Mefiuu 2.07.2010, 21:59:13 |
|
|
![]()
|
|
Hmmm to jest moja cala ramka
http://wklej.to/w8kb i do tej ramki potrzebuje w calosci send.php bo naprawde tego juz nie ogarniam :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
pierwszy raz tu jestem i nie wiem gdzie co napisac..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
send.php z komentarzami oczywiscie, zebys umial w przyszlosci
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 22:29 |