![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Czy można zablokować strone (nie wiem czy to dobrze nazywam) , tak żeby otwierała się tylko i wyłacznie z <input type=submit>, a nie można by było jej odpalić bezpośrednio z przeglądarki po wpisaniu np. www.xxxx.pl/xx.php Szukam informacji na ten temat i nie mogę znalezć. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki bardzo
Działa super. Jeszcze jedno pytanko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czy da się jakoś zablokować na konkretnej podstronie możliwość odświerzania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Był już nie jeden temat poruszający to zagadnienie. Przeczytaj dokładnie wpisy użytkowników.
|
|
|
![]()
|
|
Jeszcze bym miał jedno pytanko (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jak zrobić żeby dane zapisane na podstronce A za pomocą input submit do podstronki B były w całości bez zmian z podstronki B przekazywane do podstronki C też za pomocą input submit. Poprostu czy jest taka komenda w html która jakby odświerza całość na między stronce ? bo ja wszystkie dane gubie |
|
|
![]()
|
|
Zainteresuj się sesjami w php.
|
|
|
![]()
|
|
A jakiś kodzik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zebym zaskoczył (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zgubiłem się zupełnie w tych sesjach |
|
|
![]()
|
|
Najdokładniejszy opis znajdziesz w manualu php. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja nie wiem jak ja Ci mam chłopie Dziękować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja nie wiem jak ja Ci mam chłopie Dziękować (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wystarczy, że klikniesz przycisk "pomógł" pod postem. Będzie to informacja dla innych użytkowników forum, że problem został rozwiązany. Pozdrawiam darko |
|
|
![]()
|
|
Działą mi to ale do czasu wykonania nastepnego form=POST input=submit , jeżeli się raz kliknie wszystkie zmienne giną.
Nie wiem gdzie leży problem, szukam i szukam Dałem rade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poprostu zrobiłem kopię stronki i już wszystko działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale dlaczego teraz działa i tak nie wiem (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Ale ważne że działa (IMG:style_emoticons/default/party.gif) |
|
|
![]()
|
|
Działą mi to ale do czasu wykonania nastepnego form=POST input=submit , jeżeli się raz kliknie wszystkie zmienne giną. Nie wiem gdzie leży problem, szukam i szukam Dałem rade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poprostu zrobiłem kopię stronki i już wszystko działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale dlaczego teraz działa i tak nie wiem (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Ale ważne że działa (IMG:style_emoticons/default/party.gif) To nie jest odpowiednie podejście do problemu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:25 |