![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym oddać wam do oceny mój nowy projekt. Jest to na razie sama grafika, chciałbym żebyście ocenili. Z góry dziękuje i pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Strona: (IMG:http://img231.imageshack.us/img231/6349/web2pokaz.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+ Stopka!
+ owca w topie + pomysł z drzewem - mdła kolorystyka - logotyp! - ta "fala" i pewna nijakość Dopracuj, a ma szanse być czymś świetnym. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to co wyżej +
[-] za duży top oraz te linki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu raczej do zmiany, ten top chyba trochę za szary, flagi chyba tak porozrzucane. Stopka może być. W topie po przyjrzeniu się widać jakby niebo było ucięte, chociaż może mi się zdawać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poprawiłem menu jednak nie mam pomysłu jak miałby wyglądać napis "Hodowla Owiec Kameruńskich" w topie może macie jakieś pomysły?
(top za duży bo tekstu za mało (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://img641.imageshack.us/img641/8452/1234j.jpg) Ten post edytował hieroshima 18.06.2010, 08:47:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stronka fajna od od topu w dół. Sam top wg. mnie jest źle rozwiązany:
- jest zbyt duży - na laptopie 2/3 strony to będzie top, do tego w topie jest baaardzo pusto. Jakiś taki ten top bez pomysłu. - Linki nawigacyjne daj pod topem a nie nad - bardzo łatwo je zignorować w tym miejscu w którym są. Poza tym ich użytkowanie będzie bardzo niewygodne przez ten wielki top. Reszta jest w miarę ok - popracowałbym trochę nad czcionkami, bo teraz tekst jest jakiś taki "nijaki". Nie wiem jakie ilości tekstu/jakie inne treści będą umieszczane na stronie, więc nie wiem w jaką stronę powinieneś pójść. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie stronka z lat 90 i nie ma zbytnio czego oceniać, ale jeżeli wam się podoba to ja dodam ze owca jest zle wycięta (niby jest owalna ale z lewej strony robi sie kanciasta
Pozdraiwam |
|
|
![]()
|
|
o której owcy mówisz? I co wy wszyscy macie z tym, że strona jest z lat 90 ? Jak powinna wyglądać strona z lat 2010 ? Nie rozumiem tego, byłem na twoim portfolio, aby dowiedzieć się jak wygląda strona z lat najnowszych, ale niestety nie widziałem tam żadnego takiego projektu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o tej w topie (tej bardzo duzej). Dziękuje, że odwiedziłeś moje portfolio mam nadzieje że chociaż troche Ci się spodobało. Czy ktoś mówił, że u mnie znajdziesz takie prace? ja tam nie wiem jakie są trendy na rok 2010. Tak czy siak różnice chyba są widoczne. O gustach sie nie dyskutuje, grunt zeby sie Tobie podobało bo to pewnego rodzaju Twoje portfolio i Ty wypuszczasz ten produkt na światło dzienne
tutaj napewno znajdziesz pare fajnych prac klik Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 08:25 |