![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif) siema,mógłby mi ktoś napisać jak wygląda podanie o przeniesienie z technikum do zawodówki(bo se technikum zawaliłem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) i nie wim)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żartujesz? Może jeszcze zanieść mamy za Ciebie? Tu szukaj.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@pedro84 ale nie widzisz, że on nie ma internetu i nie może zajrzeć na google?
(IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie dość, że jesteś głupi to jeszcze nie potrafisz szukać w google (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~Wicepsik, przywołuję Cie do porządku. Następnym razem będzie warn. Widać poprzednie jeszcze Cię nie nauczyły.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pedro84 ale nie widzisz, że on nie ma internetu i nie może zajrzeć na google? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Fakt, nie pomyślałem o tym. O ja głupi (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Edit: poprawiłem emotikonkę. Ten post edytował pedro84 12.06.2010, 13:16:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 79 Dołączył: 16.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@pedro84 : a pierwszy wynik w googlu to.... ten post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
@pedro84 : a pierwszy wynik w googlu to.... ten post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nie. Wiesz, że Google personalizuje wyniki wyszukiwania? Cytat # [DOC]
Podanie o przeniesienie na inne studia Format pliku: Microsoft Word - Wersja HTML PODANIE. Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie w trybie przeniesienia na…....rok studiów dziennych magisterskich / licencjackich* w … ... prawopracy.fr.pl/.../Podanie%20o%20przeniesienie%20na%20inne%20studia.doc - Podobne # Podanie o przeniesienie - Msp.Money.pl - strona 1/2 12 Kwi 2007 ... Jak powinno wyglądać podanie o przeniesienie do innego zakładu pracy? ... szkoły prosił o napisanie podania o przeniesienie. Ktoś pisał? ... msp.money.pl/grupa-pl_soc_prawo/podanie;o;przeniesienie... - Kopia # [DOC] Wzory formularzy Format pliku: Microsoft Word - Wersja HTML Podanie o przeniesienie. Warszawa, dnia ............................ . ... Proszę o przyjęcie mnie w trybie przeniesienia na studia ... www.ee.pw.edu.pl/.../&chk=a971ac71b5fb07ff08b5bd7a72550184 - Podobne # Forum Studenckie -> Podanie o przeniesienie na inny kierunek (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Liczba postów: 10 - Liczba autorów: 4 - Ostatni post: 23 Sie 2008 Dostałem się na AP PWSZ ale postanowiłem przenieść się na informatykę stosowaną. Wiem że muszę napisać podanie do Pana rektora, ... www.student.tarnow.pl › ... › Kandydaci na studia - Kopia - Podobne Więcej wyników z dyskusji # ZadajPytanie.pl - Nauka i Edukacja - Szkoły i Uczelnie - Jak ... 29 Lip 2008 ... ZadajPytanie.pl - Nauka i Edukacja - Szkoły i Uczelnie - Jak napisać podanie o przeniesienie do... www.zadajpytanie.pl/.../jak-napisac-podanie-o-przeniesienie-do-innej-klasy - Kopia - Podobne # Podanie o przeniesienie 16 Lip 2009 ... Hej mam nietypowy problem..dostałam sie nie do tej klasy co chciałam..czy moglibyście mi pomóc napisac podanie o przeniesienie do innej ... przepisz.pl/zadanie.php?nr=1270 - Podobne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 13:41 |