![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Wlasnie zaczynam swoja przygode z php... No jak zwykle na poczatku mam pewien problem. Mam zainstalowanego XAMPPa. Dodaje do swojej stronyu kawalek php i niestety w czesci mi go wyswietla na stronie. Nie wiem czy to wynika z bledu w kodzie php czy tez jest jakis blad z Xamppem.... Php odwoluje sie do tabel z mysql ktore sa utworzone, czy to moze miec to jakis wplyw na ten kod? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 18.05.2010 Skąd: Norwich Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapisz plik jako php nie html, czy uruchamiasz stronę przez localhosta ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Wlasnie zaczynam swoja przygode z php... No jak zwykle na poczatku mam pewien problem. Mam zainstalowanego XAMPPa. Dodaje do swojej stronyu kawalek php i niestety w czesci mi go wyswietla na stronie. Nie wiem czy to wynika z bledu w kodzie php czy tez jest jakis blad z Xamppem.... Php odwoluje sie do tabel z mysql ktore sa utworzone, czy to moze miec to jakis wplyw na ten kod? Człowieku, jak mamy Ci cokolwiek podać skoro nie pokazałeś żadnego kodu? Pokaż ten kod, który Ci "wyświetla". -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozszerzenia plikow to wlasnie .php.
To jest licznik odwiedzin. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień <? na <?php i będzie działać...
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
To tez nie dziala... ;/ Caly czas wyswietla mi ta czesc tekstu:
query($zapytanie); $licznik=$wynik->fetch_object(); $licznik->wizyty++; $zapytanie="UPDATE ustawienia SET wizyty=".$licznik->wizyty." WHERE id=1"; $p->query($zapytanie); echo 'dodano wizyte'; echo $licznik->wizyty; $_SESSION['wizyta']=1; } else { echo 'juz tu byles'; } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:30 |