![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może być to banalnie proste ale nie potrafię do tego jeszcze dość (początkujący). A więc puki co mój drobny kod działa na zasadzie wyczytywania pliku co znajduje się w folderze moduły dajmy przykład działania linku index.php?m=login gdzie końcówka login odpowiada za same działanie z foldera moduły/login.php . Mój problem polega na dodaniu definicji gdzie każda akcja była by wyczytywana np: moduły/Login/index.php . W skrócie mówiąc pragnę trzymać każdy moduł w osobny folderze. Dziękuję z góry za wszelką pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem gdzie jest problem...?
Twoj kod robi chyba to co chcesz, a jesli nie wystarczy zmienic tylko wczytywana sciezke... -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zrobić tak aby kod pominą folder modułu coś ala: moduły/"folder_modułu"(i tutaj właśnie pragnę pominąć jakoś to)/pliki_modułu a obecnie działa to na zasadzie że czyta plik z moduły/pliki_modułów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Teraz includuje ci moduly/nazwa_modulu/index.php Jesli nie chodzi ci o to, to nie mam pojecia w czym problem. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Teraz includuje ci moduly/nazwa_modulu/index.php Jesli nie chodzi ci o to, to nie mam pojecia w czym problem. Do końca nie pomogło ale dzięki Twojej wskazówce bardzo szybko doszedłem do prawidłowego kodu:
Dziękuje za pomoc!!!:) ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:44 |