![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zastanawiam się nad kupnem domeny i mam wybór czy kupić exxxx.pl czy e-xxxxx.pl? i mam takie pytania 1. Czy ten znaczek "-" robi cos jeżeli bedę chciał wypozycjonowac stronę na fraze xxxxxx ? 2. którą lepiej brać ? bo niby ta z "-" ładniej wyglada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ale ta bez "-" jest krótsza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3. Czy w ovh.pl warto brac bo mają najtańsze i tak bym chyba coś kupował. Proszę o jakieś opinie i wyjaśnienie mi tego. będę wdzięczny. Pozdrawiam
Powód edycji: [erix]: żeby Ci nikt nie sprzątnął domeny, o ile już tego ktoś nie zrobił
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat 1. Czy ten znaczek "-" robi cos jeżeli bedę chciał wypozycjonowac stronę na fraze xxxxxx ? Z tego, co zauważyłem, to nie ma jakiejś szczególnej różnicy. Gorzej, jeśli chodzi o wklepywanie przez użytkowników. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat 2. którą lepiej brać ? bo niby ta z "-" ładniej wyglada ale ta bez "-" jest krótsza Można w sumie podeprzeć się przykładem NK - domena z kreską, ale raczej to odbiorcom treści nie przeszkadzało. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Cytat 3. Czy w ovh.pl warto brac bo mają najtańsze i tak bym chyba coś kupował. Ja mam w ovh i absolutny brak powodów do narzekania. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie myślnik w pozycjonowaniu ma znaczenie. Co innego bielsko-biala.pl a co innego bielskobiala.pl.
Jednak w Twoim przypadku bardzo niewielkie, bo czy to jest e-biznes, czy ebiznes to mała różnica. Warto zerknąć które hasło jest popularniejsze, które częściej szukane. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Generalnie myślnik w pozycjonowaniu ma znaczenie. Co innego bielsko-biala.pl a co innego bielskobiala.pl. Jednak w Twoim przypadku bardzo niewielkie, bo czy to jest e-biznes, czy ebiznes to mała różnica. Warto zerknąć które hasło jest popularniejsze, które częściej szukane. A tu możesz sprawdzić http://www.google.com/sktool/# |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo dziękuje za wasze odpowiedzi pomogły mi. Dzięki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:45 |