![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak włączyć moduł userguide i przeglądać dokumentacje z lokalnego serwera?
pozdrawiam Grześ Może wie ktoś jak to zrobić? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w KO2: application/config/config.php na samym model w $config['modules'] = array dodajesz MODPATH . 'userguide'
w KO3: application/bootstrap.php w sekcji Kohana::modules(array( odkomentuj potrzebny moduł |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, używam KO3 i odkomentowałem odpowiednią linijkę ale nie mam pojęcia jak odpalić w przeglądarce ten moduł? Jaki adres wpisać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 428 Pomógł: 128 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Adres to: http://twojhost.pl/guide
Jakbyś był ciekaw skąd to się bierze to przeglądnij sobie plik "/modules/userguide/init.php", są tam zdefiniowane ścieżki dla routera. |
|
|
![]()
|
|
Jupi!
Ja wpisywałem nazwę modułu czyli host/userguide i różne kombinacje z myślnikiem i tym podobne. Wielkie dzięki. Jeśli możesz to proszę o pomoc też w innym temacie związanym z KO3: Temat: KohanaW jakim celu uywa metod after i before w templatach |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:47 |