![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Szukam katalogu sklepów internetowych lub ewentualnie katalogu stron, ktory mozna by bylo przerobic na sklepy. Wiem, że istnieje coś takiego jak google, ale chciałbym abyście Wy mi coś doradzili, który najlepszy itp... Moje wymagania to tylko tyle aby skrypt był po polsku lub aby obslugiwal wielojezycznosc Proszę o linki i opinie Pozdrawiam Ten post edytował becom 11.05.2010, 18:29:35 |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem: skrypt katalogu stron internetowych, który można przerobić na sklep?
A nie prościej od razu poszukać sklepu? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 25 Dołączył: 2.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że chcesz mieć zwykły katalog stron w którym będziesz umieszczać tylko sklepy...
W takim razie możesz sobie ściągnąc katalog QlWeb. Nie pamiętam, czy był spolszczonyt czy nie, ale napewno jest oddzielny plik z tekstami z angielskiego które możesz na własne potrzeby pozmieniać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem: skrypt katalogu stron internetowych, który można przerobić na sklep? A nie prościej od razu poszukać sklepu? Oczywiście że prościej jest ściągnąć od razu sklep, ale ja nie szukam sklepu tylko katalog stron internetowych ktory chcialbym przerobic na katalog sklepow internetowych - tak jak napisal karolrynio, dzisiaj sciagne ten skrypt i napisze Ten post edytował becom 12.05.2010, 13:16:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 15:07 |