![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrzebuje czegos w rodzaju systemu portalowego, ale nie do konca... Skrypt ten powinien spełniać nastepujące warunki:
- możliwość rejestracji i logowania - dodawanie do bazy danych własnych prac (graficznych) tylko dla zarejestrowanych - możliwość oceny prac innych userów tylko po zalogowaniu - możliwość dodawania newsów tylko po zalogowaniu - możliwość komentowania prac innych tylko po zalogowaniu - możliwość komentowania newsów dla gości - tworzenie ankiet (sond) przez admina - może to wszystko być oparte na MySQL - możliwość przeglądania swojego profilu przez zarejestrowanych userów (swoje prace, komentarze do nich itp.) - wbudowany newsletter - skrypt muuusi być łatwy do modyfikowania (wygląd) Widzieliście coś takiego? Może ktoś z Was mógłby takie coś napisać? w zamian mógłbym stworzyć jakiś dobry design (grafika złożona w HTML + CSS - strona główna) Czekam.... proszę o jak najszybszą odpowiedź! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiecie, co? normalnie zawiodłem się... Niby mnóstwo userów, niby znawców, a na tak proste pytanie nie potrafi mi nikt odpowiedzieć? No bez kitu! Jestem userem na kilkunastu forach i wiem, co to znaczy mieć problem i co to znaczy pomagać innym, nie rozumiem userów tego forum... no nie rozumiem!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja rowniez myslalem, ze istnieje cos takiego jak:
1) wyszukiwarka na forach typu phpBB 2) wyszukiwarka www.google.com 3) gdybys skorzystal z 1) wiedzialbys o: a) sourceforge.net (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/cool.gif) hotscripts.com 4) no comment |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiecie, co? normalnie zawiodłem się... Niby mnóstwo userów, niby znawców, a na tak proste pytanie nie potrafi mi nikt odpowiedzieć? No bez kitu! Jestem userem na kilkunastu forach i wiem, co to znaczy mieć problem i co to znaczy pomagać innym, nie rozumiem userów tego forum... no nie rozumiem!
hmm popatrzmy na to obiektywnie - potzebujesz bardzo rozbudowanego mechanizmu ktorego pisanie zajelo by sporo czasu. wydaje mi sie ze jesli ktos mialby wystarczajce umiejetnosci by takie cos sprawnie stworzyc i zapewnic sprawne jego dzialanie znajdzie lepsze i ciekawsze zajecia - oferta "zrobie projekt graficzny" jakos mna nie wstrzasnela ;) dodatkowo musze sie zgodzic z innymi - gotowych mechanizmow jest od pyty - wystarczy ze zajrzysz na hotscripts.com - a ze wybierac jest w czym to i 100 opinii. ps to takie haherkie pisac bydgoszcz uzywajac cyfr? nie bardzo rozumiem co przez to chciales osiagnac. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:12 |