![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kiedyś próbowałem zrozumieć jak zrobić takie przyleganie, ale po prostu mi nie wychodzi. Wersja jest taka że albo rozwala stronę, albo stopka leci drugie tyle w dół, albo przylega do góry przeglądarki. Takiego foot'a potrzebuje zastosować na tej stronie: Klik. Wyrównanie statyczne, na zasadzie że zawsze przylega do dołu przeglądarki jeszcze umiem zrobić, ale jak przychodzi większa zawartość, to ta stopka tam zostaje ;>.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
może podasz trochę kodu? jakis link do strony? bo jak Ci mamy pomóc?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Google.pl => CSS Sticky footer
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat może podasz trochę kodu? jakis link do strony? bo jak Ci mamy pomóc? Link podany był u góry. Link do strony
Ten post edytował Rewil 2.05.2010, 13:09:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam możesz podać więcej szczegółów bo nie do końca rozumiem co chcesz uzyskać pozdrawiam .
|
|
|
![]()
|
|
Być może masz małą rozdzielczość monitora.
![]() Jak pedro napisał, "CSS Sticky footer" tyle że ja tego nie mogę jakoś podłączyć do tego projektu. Tak wyszło po zastosowaniu kodu przypuszczalnie robiącego to co zamierzam. Kliknij by zobaczyć link. Ten post edytował Rewil 2.05.2010, 17:36:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj masz najlepsze rozwiązanie, nie powinieneś mieć z tym problemów jak znasz podstawy.
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dla diva stopka dodaj
![]() -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za linka, ale mimo to nie działa mi dalej ;<. Css'a umiem podstawy mimo to nie rozumiem na jakiej zasadzie to oddala, powinny w css'ie być ify, działania na liczbach czy coś w tym stylu
![]() Link do aktualnego postępu Jak widać próbowałem nawet używać te same nazwy i kopiując ten sam kod do mojego css'a. Ten post edytował Rewil 2.05.2010, 20:30:25 |
|
|
![]()
|
|
Podaj jaką rozdzielczością jest ten problem ? stopka ma przylegać do samego dołu okna przeglądarki nawet jeśli jest mało postów tak ?
|
|
|
![]()
|
|
Podaj jaką rozdzielczością jest ten problem ? stopka ma przylegać do samego dołu okna przeglądarki nawet jeśli jest mało postów tak ? Pod każdą, sprawdzone :-) Stopka ma być cały czas na dole strony != okna przeglądarki. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
No jak jest za mało postów to do dołu przegląrki, tam gdzie się kończy okno strony. A jeżeli jest więcej postów to ma przylegać do ostatniego posta bo wtedy powstaje suwak i jedzie się dalej niż przeglądarka.
|
|
|
![]()
|
|
No jak jest za mało postów to do dołu przegląrki, tam gdzie się kończy okno strony. A jeżeli jest więcej postów to ma przylegać do ostatniego posta bo wtedy powstaje suwak i jedzie się dalej niż przeglądarka. A czytałaś mój post wcześniej ?
zawsze będziesz miał na dole stopkę eh ? |
|
|
![]()
|
|
No prawda, ale jak zmniejszysz okno to stopka nachodzi na posty, a ma się porostu zatrzymać przed nimi ;>.
|
|
|
![]()
|
|
No prawda, ale jak zmniejszysz okno to stopka nachodzi na posty, a ma się porostu zatrzymać przed nimi ;>. Czyli generalizując, ma być cały czas na dole strony, po zawartością, bez względu na to, ile tej zawartości jest. Wykorzystaj ten przykład co ci dałem, przejrzyj jego źródła (są tam linki). -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
może podasz trochę kodu? jakis link do strony? bo jak Ci mamy pomóc? Problem rozwiązany.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:17 |