![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siema, czy istnieje coś aby zabezpieczyć kontakt
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No masz poczte np wp interia itp?
Tam masz możliwość dodania kolesia do zakładki "Spamer" BĄDŹ listy zablokowanych. Na to nie ma rady jak ktoś ci puści bomke mailową z programu to skrzynka moze nie wytrzymać hihi mIAŁEM Tak na pryw. domenie ![]() Ale zgłosiłem gdzie trzeba i umilkło ;D -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No masz poczte np wp interia itp? Tam masz możliwość dodania kolesia do zakładki "Spamer" BĄDŹ listy zablokowanych. Na to nie ma rady jak ktoś ci puści bomke mailową z programu to skrzynka moze nie wytrzymać hihi mIAŁEM Tak na pryw. domenie ![]() Ale zgłosiłem gdzie trzeba i umilkło ;D A jemu nie chodzilo przypadkiem , ze ma kontakt na stronie i ktos mu wysyla badziew?i chce zrobic anty-spam czyli np po wyslaniu wiadomosci 5min odczekac trzeba żeby wyslac nowa? Jesli tak to mozesz np cos takiego dac: http://www.codegravity.com/projects/simple...-antispam-class Ten post edytował gigzorr 25.04.2010, 09:13:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
cos takiego ale tu wpisze wynik i dalej bedzie spamował. Najlepiej by było żeby jak ktos napisze wiadomosc to przyjdzie mi potwierdzenie na emaila np : Destix wysłał ci wiadomosc o tresci tej i tej. Jesli chcesz aby ten user mogl wysylac do ciebie wiadomosci aktywuj mu taka mozliwosc klikajac w ten link.
I dopuki nie aktywuje to on chociaz wysle 1000 wiadomosci to nie przyjda do mnie. Oczywiscie jesli cos takiego jest mozliwe. Moja strona to www.DestiX.tk |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:09 |