![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 8 Dołączył: 12.06.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć wszystkim!
mam do Was prośbę, mianowicie prosiłbym o pomoc w integracji ckfinder'a z ckeditor'em bo coś mi nie chce to działać. Tak robię: panel/js/ckeditor/config.js
panel/js/ckfinder/config.php
panel/panel.php
z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Grzegorz |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 24 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 8 Dołączył: 12.06.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%)
|
Niestety nie potrawie sobie z tym poradzić,
ale szukając odpowiedzi na google znalazłem taki plugin PGRFileManager do CKEditor udało mi się go nawet załadować do edytora z tymże cały czas wyświetla mi komunikat że nie może znaleźć katalogu głównego z zdjęciami moja struktura plików: -panel->js->ckeditor -Image -css -js -images -templates index.php w pliku konfiguracyjnym jest taki kod:
dalej w pliku PGRFileManager.php jest
plik init.php:
Macie może pomysły co jest nie tak? Albo znacie inny podobny edytor z menadżerem plików(obrazków)? Pozdrawiam Ten post edytował greg.paw.90 23.04.2010, 21:33:02 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć,
Spróbuj najnowszej wersji PGRFileManager Jest tam klika zrobionych poprawek. Ważne aby ścieżka rootPath była ustawiona względnie do katalogu z plikiem PGRFileManager.php, bądź bezwzględnie. Pozdrawiam, Grzesiek |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 07:41 |