![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 3 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Dzisiaj napisałem swój drugi w życiu moduł do CMS JPortal. Wszystko dobrze tylko nie wiem jak dodać nową funkcję w PA. Chodzi mi konkretnie o taką funkcję, żeby można było dodawać usera pod kilka kategorii. Moduł przeznaczony jest do strony szkoły(strona Hogwart'u z hp). Czyli uczniowie byli przyjmowani do 4 domów. Ja chcę im wybierać dom. Mam już zapisy wzorowane na module kolegi ale one tylko dodają z "zgłoszeni" do "zapisani". poniżej trochę mojego kodu: Cała tabelka zapisanych uczniów:
Funkcja przydziału
jeśli funkcje acc przerobię na cokolwiek innego to wszystko pięknie, ładnie ale user nie przenosi się do "zapisani". PS. Wielkie sorry za zły temat ale nie łapię się za bardzo w tym, który dział byłby najlepszy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Wielkie sorry za zły temat ale nie łapię się za bardzo w tym, który dział byłby najlepszy No na pewno nie obiektówka... przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:52 |