![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Szukam gotowca skryptu dodawania newsów. Chciałbym aby był "BARDZO ale to BARDZO" łatwy. I chcę aby odrazu uzupełniała się data, w której się napisze news oraz żeby z każdym nowym newsem id było większe o jeden. Czyli, że jeden news jest, posiada on ID 1 a gdy się zrobi nowy będzie ten nowy z ID 2. Z góry dziękuję.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 1 Dołączył: 26.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod http://cutephp.com/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chyba zapomniałem napisać, że pod MySql ;D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 763 Pomógł: 117 Dołączył: 15.03.2010 Skąd: void Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po...
1. Gotowca nikt Ci na tym forum nie da. Możemy co najwyżej pomóc Ci to zrozumieć i Cię nakierować. 2. Poszukaj w www.google.pl pod hasłem "Prosty system dodawania newsów". 3. System newsów to tzw. CMS - za darmo nikt Ci go nie zrobi, bo łatwa robota to to nie jest ;P 4. Jeśli nie chce Ci się szukać zerknij na Joomla lub WordPress (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oczywiście edycja tych CMS-ów jest o wiele bardziej skomplikowana. 5. CMS działa tylko z użyciem bazy danych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chyba, że chcesz taki "gówniany" co przechowuje treść w plikach .txt - ale to już jest na serio śmieć (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) P.S. Mam nadzieję, że pomogłem ;D Ten post edytował modern-web 25.03.2010, 20:16:27 |
|
|
![]()
|
|
Znalazłem takie coś:
oraz mam
I gdy dusze dodaj pisze: Warning: date() expects at least 1 parameter, 0 given in C:\Program Files\xampp\htdocs\Nauka\dodaj1.php on line 4 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in C:\Program Files\xampp\htdocs\Nauka\dodaj1.php on line 8 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in C:\Program Files\xampp\htdocs\Nauka\dodaj1.php on line 8 Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) Domyślam się, że mam wstrzymany dostęp do tego... Ten post edytował DonMuha 26.03.2010, 13:45:58 |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Oki dzieki, teraz aby potrzebuje przerobić ten skrypt, próbowałem zliczyć wszystkie rekordy i +1 ale to mi nie wyszło... tak samo z datą, coś nie chodzi...
Odświeżam - Kto mnie naprowadzi? Pomocy... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat róbowałem zliczyć wszystkie rekordy i +1 ale to mi nie wyszło... tak samo z datą, coś nie chodzi... 1) To pokaz jak probowales 2) Zastosuj się do podanych tam porad: Temat: Jak poprawnie zada pytanie Opisanie problemu jako "coś nie chodzi" to se mozesz na scianie w pokoju napisac a nie na forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:52 |