![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Skąd: bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taki kod:
wszystko ładnie pieknie ale chciałbym zeby zamiast strzałeczki menu rozwijało sie automatycznie po najechaniu, i najlepiej jakby całe menu zjezdzała na dół tak aby zawsze było widoczne na stronie, nawet jak będe całkiem nisko na stronie idzie to jakos zrobic jestem totalnym laikiem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Skąd: bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kolego też na to patrzyłem ale nie czaje jak to ma dzialać gdize mma wstawić ten kod, przeciez jak go wstawie to nic się nie zmieni, skad bedzie wiedzialo co ja bede chciał mieć w menu itp?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem. Przecież tam masz wszystko opisane krok po kroku. Przeczytaj ten rozdział i zrobisz to jak będziesz chciał bez problemów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 16:17 |