![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W backendzie projektu mam jedną akcję w dziale batch_actions akcje te są dostępne pod rozwijalną listą (select), no ale taka lista dla jednej akcji to jak dla mnie przegięcie. Gdzie (w jakim pliczku) można zmienić sposób wyświetlania batch_actions przy automatycznie generowanych modułach?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 6 Dołączył: 22.10.2007 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe wiem jak pozbyć się wszystkich akcji, aby nic się nie wyświetliło. Chodzi mi o to że akcje te wyświetlają się w selekcie, skoro mam jedną akcję to chciałbym ją umieścić normalnie np. tak jak akcję new.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie można zmienić sposobu wyświetlania batch actions, bo to po prostu batch actions (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Możesz sam kombinować i w swoim module umieścić szablon _list_batch_actions, który nadpisze domyślne zachowanie symfony.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:39 |