![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Posiadam pewną stronę, na której umieściłem ramkę iframe.
Jednak wczytując do tej ramki np wp.pl cała strona przechodzi do wirtualnej polski. Czy jest jakaś opcja, żeby się przed tym zabezpieczyć? Inne strony - google, onet - działają normalnie, jednak nie mam gwarancji że strony które będę tam w przyszłości umieszczał nie wymuszą takiego przekierowania. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 13 Dołączył: 12.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zabezpieczyć? To one się zabezpieczają.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 5 Dołączył: 22.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlep sobie w iframe'a wirtualną polskę i zobacz, co się stanie.
Przekieruje ci cały plik na główną |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
No właśnie. Te strony są zabezpieczone przed tym, aby nikt nie podkradał im treści w ramkach, proste.
I nie da się obejść, zacznij pisać własną treść, a nie zżynać. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Hmm. Niestety nie pomogłeś.
Nie jestem złodziejem treści, tylko zastanawiam się, jak zabezpieczyć się przed JS w tej ramce. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, zawsze możesz wyłączyć js
![]() a tak na serio to kiedyś próbowałem coś takiego zrobić, i znalazłem obejście, mianowicie wczytywanie do object a nie iframe, wtedy powinno zadziałać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Zaraz obczaję, łap pomógł.
Dzięki za pomoc, jak coś nie zadziała, to się odezwę |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:52 |