![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2009 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze względu na zapełnienie bazy danych na starym serwerze na ovh.org postanowiłem przenieść swoją stronę na 000webhost.com.
Przeniosłem i strona chodzi pod nazwa.freeiz.com, ale chcę by wpisując stary adres nazwa.ovh.org użytkownik kierowany był na nowy adres strony. Próbowałem z przekierowaniem 301, ale o ile plik .htaccess z treścią: Cytat chodzi na nowym koncie na 000webhost, to jednak jak wrzucam plik .htaccess na serwer od ovh.org to pojawia się błąd wewnętrzny. Strona jest napisana w php, choć jak pisałem to nie wina CMS, bo na jednym serwerze przekierowanie działa. . Czy to oznacza, że nie da się zrobić takiego przekierowania na ovh.org? Czy jest jakaś inna opcja, która to umożliwi? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Podejrzewam, że wystarczy wywalić linijkę z Options. Tak naprawdę, to rzadko kiedy jest potrzebna. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:44 |