![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Zderzyłem się właśnie z multikontami w moim serwisie ![]() I tu mam pytanie do szanownych userów- w jaki sposób zabezpieczyć grę on line, aby zminimalizować multikonta? Na dzień dzisiejszy sprawdzam IP userów, podczas rejestracji sprawdzam e-maile, nicki, zapisuje IP. Ale to nie wystarczy... Mój znajomy programista mówi ze nie ma takiego zabezpieczenia... ale myślę że się myli. Zaproponujcie proszę, jak można zabezpieczyć się przed tego typu problemami... Pozdrawiam. miccom -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Takich tematów było już co najmniej kilka, wystarczy poszukać.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:14 |