![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Chciałbym umieścic kilka plików rar na stronie aby kazdy mogl je sobie sciagnac. Moze mi ktos pomoc z kodem php?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Dziekuje z gory za pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A w czym problem? Z umieszczeniem na serwerze? Czy może linkiem?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po co Ci php do tego ? wystarczy zwykły link do pliku
i po kliknięciu otworzy się okienko zapisywania pliku na dysk. No chyba że czegoś nie zrozumiałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może chce wyświetlić pliki jakie są w folderze dostępne? W sumie za mało informacji żeby w ogóle pomóc (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje za pomoc, juz wsio dziala. Problem polegal na tym ze na stronce wszystko dzialalo i wrzucalem nowe rzeczy wogule w innym dziale i nagle patrze a tu w dziale do pobrania nie mam zadnych plikow, ale na serwerze pliki pozostaly niezmienione.
Nadpisalem od nowa kod i jest ok. Dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 05:29 |