![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2004 Skąd: Zgorzelec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Już mam dosyć szukania ... jak to zrobić ... może mała podpowiedź co robię źle. Mianowicie mam taki oto kod:
Proszę powiedzieć czemu nie aktualizuje pola div z ceną ?(mówię od razu że nie chcę mieć zamiast div pola INPUT (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ) Ja już sił nie mam:< Pozdr. Kao Ten post edytował Kao 15.02.2010, 08:32:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaglądałeś do konsoli błędów w FF. (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
I teraz pytanie do Ciebie.
Jak myślisz co to jest netto w nawiasach (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Odpowiesz że id diva, niestety błąd. jest to zmienna którą ty chcesz przekazać jako parametr funkcji ale uwaga co się dzieje na początku.
Odrazu ten parametr ustawiasz na wartość zero a takiego id już nie masz w swoim dokumencie. Więc albo pozmieniasz sobie nazwy zmiennych na unikalne. Albo
z brutto jest to samo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2004 Skąd: Zgorzelec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem tak jak mówisz, a nawet skróciłem, bo nie potrzebnie (chyba) przekazywałem "coś co mam tylko oddawać":
Ale i tak nie cyka!! Gubię się w tym! Chyba polegnę na tym skrypcie! Proszę o podpowiedź. Pozdr. [edit] znalazłem odpowiedź (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) błąd tkwił w tym że ID zmiennej nie było w apostrofie ' Ale jazda:> Poprawny skrypt to:
Dzięki skowron-line Pozdr. Ten post edytował Kao 15.02.2010, 10:39:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 18:49 |