![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jestem dopiero w trzeciej technikum studia za dwa latka dopiero ale jak to w technikum trzeba sie samemu poduczyc bo inaczej kupsko (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nie wiem jak wyglada rekrutacja na studiach chce isc tu na dzienne http://www.ue.poznan.pl/pag/i/13006.php wymagania to KIERUNEK EKONOMIA
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A ciężko do nich napisać/zadzwonić...?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no pewnie ze nie ale to dopiero za dwa lata i tak pytam moze ktos z forumowiczow wie o co kaman:)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Pytanie czy rozszerzona czy podstawowa jest co najmniej dziwne. Gdyż:
po pierwsze: to czy zostaniesz przyjęty na studia zależy od tego jak wypadniesz na tle innych (więc odpowiedź jest chyba dosyć oczywista), po drugie: Biuro Rekrutacji:tel. 061 856 91 91 / rekrutacja@ue.poznan.pl mam zadzwonić i zapytać za Ciebie? @up Możliwe, że ktoś z forumowiczów potrafi podróżować w czasie. Zapytaj, może znajdzie się w tej grupie ktoś życzliwy, kto skoczy na UE "za 2 lata" i zerknie o co kaman (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Daiquiri 13.02.2010, 13:42:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy na wszystkich uczelniach jest tak samo, ale jak ja się tym interesowałem 2 lata temu to punkty z matury rozszerzonej mnożyło się x2,5, dodawało się resztę punktów (np.: za oceny, za maturę z angielskiego, konkursy, olimpiady) no i wychodziła suma punktów rekrutacyjnych wg których studenci są przyjmowani. Punktów z matury na poziomie podstawowym się nie mnożyło, więc bardziej opłaca się ledwo zaliczyć rozszerzoną niż dobrze napisać podstawową.
Jak dobrze poczytasz tam na stronie pewnie też znajdziesz tego typu informację. |
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
z obowiazkową matmą to mozesz wszystko zdac na podstawie, ale to niczego nie gwarantuje za rozszerzenie sa zawsze dodatkowe punkty u mnie na uwm w olsztynie było bodaj x2
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:10 |