![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Dodałem do formularza nowe pole select, zrobiłem tak żeby zależnie od wybranej np. osoby mejl szedł do przypisanego jej mejla i wygląda to jak poniżej, ale problem jest taki że na mejla mi przychodzi oprocz podanego imienia i telefonu wartosci z pola select tj. "recipient - > Tomek", a tego nie chcę. Co zrobić(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 6 Dołączył: 1.02.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro pętla przegląda całe $_POST to pewnie przy okazji dodaje do wiadomości pole select. Wyświetl sobie po kolei każdą dodawaną linijkę i zobaczysz w którym momencie dodaje Ci select, a potem napisanie odpowiedniego ifa to już raczej formalność (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Stawiałbym na coś w stylu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Btw. co do pierwszej linijki. Z tego co się orientuję, to aby wytłumić komunikaty błędów wystarczy jeden '@' (najlepiej na początku linii) i wtedy tłumi ci całą linijkę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stawiałbym na coś w stylu (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) recipient przyjmuje różne wartości (na końcu) więc raczej strpos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 6 Dołączył: 1.02.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
recipient przyjmuje różne wartości (na końcu) więc raczej strpos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mój błąd, chodziło mi o $var. Jeśli dobrze zinterpretowałem ten kod to $var przechowuje indeks z $_POST |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 00:27 |