![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć.
Mam prośbę o pomoc w modyfikacji .httacces Otóż. mam httacces, który generalnie dział tak jak powinien (tyle udało mi się zrobić czytając tutoriale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Chciałbym jednak, aby wpisując w przeglądarce www.adres.pl/admin otworzyła się strona z www.adres.pl/admin/index.php a nie zamieniał się adres na zmienne. Mam również problem z otworzeniam pliku xml we fleshowej przeglądarce zdjęć (ona jest docelowo generowana dynamicznie z phpa).
Zobaczcie, że plik do listy zdjęć w xml (xmlPath=galeriaflash/modul_galeriaflash_23.xml) jest również w katalogu i nie umiem się do niego dostać takim wywołaniem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) zmieniałem na adres taki jak mi działa do pobierania zdjęć, plików (http://localhost/....) a nawet na adres na dysku (D:\www\...) również nic z tego :/ Dziękuję za jakąkolwiek pomoc. Ten post edytował hao 25.01.2010, 22:57:25 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów |
Cytat a nie zamieniał się adres na zmienne. To znaczy? Pokaż przykładowe wywołanie, tzn: PEŁNY URL. Bo w RewriteBase widzę co innego, a w przykładzie podajesz co innego. No i co osiągasz, ale SZCZEGÓŁOWO. Cytat Zobaczcie, że plik do listy zdjęć w xml (xmlPath=galeriaflash/modul_galeriaflash_23.xml) jest również w katalogu i nie umiem się do niego dostać takim wywołaniem... A co wywala? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 23:37 |