![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was.
Mam taki problem a nie wiem jak sobie z nim poradzić. Mam dwie table jedna nazywa się pacjenci druga wizyty. Potrzebuje zapytania, które wyszuka mi pacjentów, którzy nigdy nie mieli przeprowadzonej wizyty czyli id pacjent nigdy nie zaistniało w tabeli wizyty dla danego nazwiska. Zapytanie jakie moim zdaniem powinno działać wygląda tak.
Niestety zapytanie nie działa. Jak jest tak jak powyżej to wyświetla mi wszystkich pacjentów tak jak by WHERE w ogóle nie było brane pod uwagę i nie wiem czemu tak jest :/. -------------------- projektowanie stron warszawa ::: projektowanie www ::: projekty www
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawione
Może się komuś przyda. Dziękuje za zainteresowanie. Pozdrawiam Ten post edytował orideith 9.01.2010, 23:20:55 -------------------- projektowanie stron warszawa ::: projektowanie www ::: projekty www
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 15:31 |